DRONGO talenfestival/DRONGO language festival: Het derde E-magazine! The Third E-magazine!

Het derde E-magazine!
De vijfde editie van het DRONGO talenfestival is inmiddels achter de rug en wat was het een feest! Twee dagen vol interessante sessies, inspirerende sprekers, exposanten en interactieve labs. We kijken voldaan en met gepaste trots terug op het DRONGO talenfestival 2016 en hopen dat jij er net zo van genotenhebt als wij. Dit derde E-magazine geeft een terugblik op een fantastisch festival, zodat je in alle rust nog eens terug kan kijken.unnamed-6

http://magazine.drongofestival.nl/e-magazine-3-nl

Wij gaan na een korte pauze weer volle kracht vooruit met de organisatie van alweer de volgende editie, dus hopelijk zien we je volgend jaar weer op vrijdag 29 en zaterdag 30 september op het DRONGO talenfestival 2017! Omdat we graag zoveel mogelijk mensen van het DRONGO talenfestival willen laten genieten, waarderen wij het zeer als jij de link van het E-magazine deelt met je vrienden, collega’s, kennissen, familie, buren en alle andere taalliefhebbers die je kent. Dank je wel!

Met vriendelijke groet,
het team van het DRONGO talenfestival
The Third E-magazine!
It’s been two weeks since the festive fifth edition of the DRONGO language festival. Two days filled with interesting sessions, inspiring speakers, exhibitors and interactive labs. We look back on the DRONGO language festival 2016 with satisfaction and pride and hope you enoyed it as much as we have. This third E-magazine looks back on a fantastic festival, so you can take a moment to review everything that happened.
http://magazine.drongofestival.nl/e-magazine-3-en/

After a short break we are moving full steam ahead with the organisation of the next edition, so we hope to see you again next year on Friday 29 and Saturday 30 September at the DRONGO language festival 2017! Because we want to help as many people as possible enjoy the DRONGO language festival, we kindly request you to share this E-magazine with friends, colleagues, family, neigbours and other language lovers you know. Thank you!
Kind regards,
the DRONGO language festival team
unnamed-6

About fiplv

FIPLV exists for the worldwide support, development and promotion of languages through professional associations. We are active in over 100 countries and cover several hundred thousand teachers of languages worldwide.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s